HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CRISTINA SANZ I LLUIS MONTFORT CAMPIONS DEL IX TORNEIG SEVEN-3   (29.04.2012)
     
 

Un total de 40 parelles van participar en la 9a edició del Torneig Seven-3. La parella formada per, Cristina Sanz (Diagonal) i Lluis Montfort (Joventut Al-Vici)  es va proclamar campiona en imposar-se per 29 pals, a la parella del Club Diagonal, formada per Luz Adriana Leal i Marcial Ovide, en la darrera partida de defensa de posició.


En la partida anterior, Sanz i Montfort es van imposar a  la parella formada per Francisca Núñez (Club Barcelona) i Axel Guimó (Club Diagonal) per 421 a 344.


El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec  d’Albert Roca, president del club  i Meritxell Sánchez, directora del torneig. Enric Carbonell i Roser Brosed,  Alcalde i regidora d’Esports de Sant Esteve Sesrovires, van estar presents a les finals de la competició que va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling del 21 al 29 d’abril.


La competició ha estat organitzada pel Club Seven- 3, amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i els centres Cruz Navarro i la col·laboració de la FCBB i Baix Bowling.


Classificació final: 1. Cristina Sanz – Lluis Montfort; 2. Luz A Leal – Marcial Ovide; 3. Francisca Núñez – Axel Gimó; 4. Noelia Rastrero – Fran Hernández; 5. Janin Rigbuth - Hector Roca; 6. Moisès Pérez – Pierre Luc Sánchez; 7. Maxime de Rooij - Alvar Cardona; 8. Elisabet Cejudo - Moises Sempere; 9. Valentí Mas - Sergio Lucas; 10. Meritxell Sánchez - Albert Roca; 11. Lia Mojarro - Sergi Montaña; 12. Benito Boira - Joan Creus     


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades