HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SWEETRADE I DIAGONAL CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA PROVA DE TRIOS  (20.05.2012)
     
 

Els equips del Sweetrade B.C. de les Franqueses del Vallès, en categoria masculina, i del B.C. Diagonal de Barcelona, en categoria femenina, han estat els campions de la prova de trios dels Campionats de Catalunya, en la final celebrada aquest cap de setmana, a les instal·lacions de Baix Bowling.




L’equip del Sweetrade format per Raúl Gálvez, Joan Piqué i Artur Colomer, amb un total d’11.637 pals (215,50 de mitjana), es va erigir campió de la prova de trios, seguits per l’equip del Diagonal format per Axel Guimó, Moisés Pérez i Francisco Hernández, amb 11.340 pals (210 de mitjana). El tercer lloc va ser per a l’equip del Joventut Al-vici B.C. de Barcelona, format per Lluís Montfort Rifé, Fernando Gómez i David Ansaldo. Dotze equips van prendre part a la final, celebrada dissabte 19 de maig. Cal destacar la màxima partida amb 796 pals (265,33) assolida per l’equip del Sweetrade.


L’equip del Diagonal, format per Cristina Sanz, Mònica Boldó i Sandra Torrents, va guanyar amb comoditat la final, celebrada diumenge 20 de maig, amb un total de 10.440 pals (193,33 de mitjana), en segona posició l’equip del Club Seven- 3 de Sant Esteve Sesrovires, format per Lia Mojarro, Noelia Rastrero i Laura Estregués, amb 9.542 pals (176,70 de mitjana), seguides per Francisca Núñez, Rafaela Carneiro i Edith Albornoz del Club Bowling Barcelona, amb 9.364 pals (173,40 de mitjana).


Un total de 52 equips, 42 masculins i 10 femenins, van participar en aquesta prova de trios, celebrada del 3 al 20 de maig. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Equips campions: Joan Piqué, Raúl Gálvez i Artur Colomer i Cristina Sanz, Mònica Boldó i Sandra Torrents




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades