HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS  (21.05.2012)
     
 

Dotze seus diferents van acollir la quarta i última jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes en les categories sènior i sub25: Vinaròs, la Sénia, Cabacés, Viladecans, Barcelona, Badalona, Torelló, Calella, Bellpuig, Cervera, Ivars d’Urgell i Mont-ras. Prop de 500 jugadors i jugadores de tot Catalunya han pres part en aquesta competició.


Els millors jugadors en categoria sènior han estat Juanjo Segura (Begur), Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), i Manolo Velasco (Llofriu), en categoria masculina. En categoria femenina la vencedora ha estat Àngels Poquet (Vilabrú), seguida de Júlia Cid (Cervera), i Araceli López (Viladecans).


En categoria sub 25 el millor jugador masculí ha estat Gerard Albiol (la Galera), seguit de David Cibeira (Siuranenc d’Horta), i Jordi Santamaria (Ponts), i les millors jugadores han estat Judith Picón (Amposta), Maria Darder (Cremats), i Ana Martín (Penya Bistec).


Els millors jugadors i jugadores de totes les categories –un total de 100 participants-  disputaran a Salomó (Tarragonès), el proper 3 de juny, el Campionat de Catalunya Individual, organitzat per la secció de bitlles de la Societat Cultural Salamonenca, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l’Ajuntament de Salomó i el Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades