HOME




   
 
BITLLES CATALANES : XVIII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A MONT-RAS  (24.05.2012)
     
 

Diumenge 27 de maig es disputarà a Mont-ras (Baix Empordà), la 18a edició del Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes, organitzat pel C.B.C. els Cremats de Mont-ras, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l’Ajuntament de Mont-ras i el Consell Català de l’Esport.


Hi participen La Galera, Siuranenc d’Horta A i Vilafranca, i COP, Sant Llorenç la Mola i Can Folguera A, Albesa i Benavent de Segrià, Miralcamp, Torà i Ivars C, Tàrrega A i Ivars A, Vallverd A i Castellserà A, Llofriu i la Penya del Bistec grup, i Alls Secs Piquen A i Vilabrú A i el club organitzador C.B.C. els Cremats de Mont-ras.


A partir de les 10 del matí, a l’esplanada al costat del camp de futbol de Mont-ras, els 20 equips de tot Catalunya que han obtingut la classificació gràcies a la seva bona actuació a la Lliga Catalana, disputaran dues partides, classificant-se els cinc millors per la gran final.


En l’edició anterior disputada al Recinte Firal El Sucre de Vic (Osona), el C.B. la Galera es va imposar en la final els equips C.B.C. Alls Secs Piquen, C.B.C. els Cremats de Mont-ras, C.B. Tàrrega i C.B. Viladecans.


 http://www.fcbb.cat/regles/11-12/Bases%20CCC.doc





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades