HOME




   
 
FCBB: CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA  (28.05.2012)
     
 
De conformitat amb el que disposen els nostres estatuts, i per acord de la junta directiva, per la present es convoca a tots els presidents i presidentes dels Clubs a la preceptiva sessió de l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dijous 28 de juny de 2012 a l’aula de la Casa de l’Esport (Rambla Guipúscoa, 23-25, 1r) a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona i definitiva, per tal de tractar els punts següents:

Ordre del dia


1. Informe del President.


2. Ratificació dels càrrecs de Junta Directiva.


3. Aprovació, si s’escau, de la  memòria de les activitats de l’exercici 2011 de Bolo Palma, Bolos Leoneses, Bitlles Catalanes,  Bowling Tenpin  i Bowling Ninepin.


4. Aprovació, si s’escau, de la liquidació de l’exercici econòmic de l’any 2011 amb el tancament del balanç i compte de resultats.


5. Aprovació, si s’escau, del pla general d'actuació i el calendari esportiu oficial.


6. Modificació de les quotes d’afiliació.i del preu de les llicències.


7. Modificacions estatutàries


8. Nomenament de tres interventors, entre els assistents a l’assemblea, que aprovaran i signaran l’acta conjuntament amb el president i el secretari.


 Barcelona, 28 de maig de 2012


Nota 1: Aquelles entitats que desitgin fer esmenes als documents objecte d’aprovació, podran fer-ho per escrit fins a les 20 hores del dia 21 de juny de 2012 esmenes que hauran de ser presentades directament a la secretaria de la federació, signades pel representant legal de l’entitat. A l’Assemblea només es discutiran les esmenes que hagin estat presentades per escrit i en els terminis abans esmentats.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades