BITLLES CATALANES: EL C󷷷B󷷷C󷷷 LLOFRIU, CAMPIÓ DE CATALUNYA  (30.05.2012)

L’equip del C.B.C. Llofriu, format per Antonio Velasco, Antonio Muñoz, Andreu Torres, Oscar Pont, Manolo Velasco, Josep Alsina i David Rechas, es va proclamar campió de Catalunya de bitlles catalanes, en la 18a edició del Campionat de Catalunya de Clubs, que va tenir lloc a Mont-ras (Baix Empordà), el passat 27 de maig.

Els 20 equips d’arreu de Catalunya que hi van participar van disputar dues partides de classificació, i els cinc millors es van classificar per a la final. L’equip de Llofriu, que ja havia estat el millor en les partides de classificació, va aconseguir en la final 375 punts, superant el C.B.C. Alls Secs Piquen (347), el C.E. Vilabrú (342), el C.B. Ivars (321), i el C.B. Miralcamp (321).

Coincidint amb el desè aniversari de la recuperació de les bitlles catalanes a la província de Girona, per primera vegada un equip d’aquesta província ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya. Cal destacar també que el segon i tercer classificats també són del Baix Empordà.

En el lliurament de trofeus, Carles Salgas, alcalde de Mont-ras, i  Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van acompanyar Victòria Medinyà,  presidenta del club organitzador, C.B.C. els Cremats. L’organització va comptar amb el suport de la FCBB, l’ajuntament de Mont-ras, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.