HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (05.06.2012)
     
 

 


 


 


 


 


 


 






Conjuntament amb el campionat absolut i sub 25, també va tenir lloc a Salomó el passat 3 de juny, el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 5 nens i 5 nenes de cada categoria, representant a 14 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també juguen molt bé a bitlles.


 En categoria benjamina femenina es va proclamar campiona de Catalunya Aina Teno (Siuranenc d’Horta), seguida de Katarzyna Malinowska (Flor de Lis), i Carla Fernández (Termites Llefià). En nois el campió va ser el jugador local Albert Ferrando (Salamonenca), seguit de Ricardo Gómez (la Penya del Bistec) i Nil Solà (la Galera).


Irati Bort i Mar Berlanga, totes dues del Siuranenc d’Horta, van ser primera i segona en la categoria alevina femenina, seguides de Mariona Torrent (Parlavà). Arnau Mas (Mallorquines-Sils) va ser el campió dels alevins masculins, seguit de Bryan Cagua (els Cremats de Mont-ras), i de Quim Ferré (la Sénia).


En infantil, Irian Segura (Catalònia de Jesús), va quedar campiona femenina, sent segona Helena Llordés (Flor de Lis), i tercera Assutzena Nin (Vilafranca). En infantil masculí primer va ser Ot Guasch (Badalona/To-k-fusta), seguit de Xavier Coma (Flor de Lis), i de Marc Ribot (Badalona/To-k-fusta).


Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva classificació en el Circuit Individual Infantil, i els premis corresponents al Campionat de Catalunya de mans  d’Anton Virgili, alcalde de Salomó, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Joan Borras, president de l’entitat organitzadora del campionat, la Societat Cultural Salamonenca.


El XIV Campionat de Catalunya va estar organitzat per la secció de bitlles de la Societat Cultural Salamonenca, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Salomó, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport.


 Foto: campiones de Catalunya, categoria benjamina femenina: Aina Teno (Siuranenc d’Horta), seguida de Katarzyna Malinowska (Flor de Lis), i Carla Fernández (Termites Llefià)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades