HOME




   
 
ROSER ROMERO, FINALISTA DEL III PREMI DONA I ESPORT  (26.06.2012)
     
 

 Roser Romero, gerent de la FCBB, va ser una de les 12 candidates al III premi a la Dona Dirigent Esportiva, que va lliurar ahir la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, a Barcelona.


Roser Romero va manifestar:


Per mi formar part de la directiva de la FCBB representa un repte diari: gestionar cinc esports tan diferents, bolo palma, bitlles lleoneses, bitlles catalanes i bowling, fomentar l’esport de base, mantenir la competició temporada rere temporada, ser presents dins i fora de les nostres fronteres...


Els primers anys van ser de lluita per tal d’aconseguir fites esportives importants, com per exemple, fer de la nostra petita federació una gran federació reconeguda internacionalment. Els nostres esforços es van veure recompensats l’any 2007 amb el reconeixement i l’admissió de la FCBB a la Federation Internationale de Quilleurs (FIQ) com a membres de ple dret. Ara el repte és lluitar dia a dia per tal de mantenir aquest estatus. Com a jugadora, és un orgull portar la samarreta de la selecció catalana en competicions europees i mundials.


L’acte de lliurament del premi a Merche Cadens, va comptar, a la taula presidencial, amb la presència de David Moner, president de la Unió de Federacions, Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i Núria Balada, directora de l’Institut Català de les Dones. L’acte també va reunir el gruix del món federatiu, així com personalitats de l’àmbit esportiu, polític i social de Catalunya.


Les altres dotze candidates que optaven al tercer Premi a la Dona Dirigent Esportiva - Judith Campoy, Salut González, Sònia Gràcia, Marina Hoernecke, Mariona Masdemont, Liliana Pucci, Elisabet Quesada, Roser Romero, Magalí Ruiz, Gemma Solé, Josepa Soler i Cristina Sostre – també van rebre un guardó de reconeixement per part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades