HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL A VUIT DE LA COPA GENERALITAT  (28.06.2012)
     
 
La temporada oficial 2011/2012 de bitlles catalanes acabarà el proper diumenge 1 de juliol amb la disputa de la “final a vuit” de la Copa Generalitat, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí a les pistes de bitlles de la Zona Esportiva del Polígon les Comes d’Igualada.

La jornada començarà amb les partides de l’eliminatòria de quarts de final, que enfrontarà als equips del C.B.C. l’Empordanet – C.B. Tàrrega, C.B. Igualada – C.B. Anglesola, C.B.C. Alls Secs Piquen – C.B.C. Llofriu i C.B. Benavent de Segrià – C.B. Siuranenc d’Horta. Destaca d’entre tots ells, l’enfrontament entre Llofriu i Alls Secs Piquen, equips que es van procalmar campió i sotscampió del Catalunya el passat 27 de maig a Mont-ras, amb el interès afegit que els Alls Secs són els actuals campions d’aquesta competició.



A les 11 hores es disputaran les semifinals, i a les 12.15 del migdia està previst que comenci la gran final d’aquesta “final a vuit”, que estarà organitzada pel C.B. Igualada, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles, l’Ajuntament d’Igualada, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport.


Foto: Campions de la Copa Generalitat 2011


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades