HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA FCBB LLIURA JOCS DE BITLLES ALS CLUBS DE LES TERRES DE L’EBRE  (16.10.2020)
     
 

Diumenge 11 d’octubre, en el marc de la primera jornada de la Lliga Terres de l’Ebre 2020-2021, Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va fer el lliurament de jocs de bitlles a cinc clubs de les Terres de l’Ebre per tal d’ajudar-los en les tasques de promoció que duen a terme. Aquesta acció s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració amb Consell Català de l’Esport.


Els clubs de bitlles de la Sénia, la Galera i Godall, tots tres del Montsià, tenen una llarga tradició en la promoció de les bitlles catalanes, i han fet arribar aquest esport als nois i noies de les seves poblacions. Entre els tres clubs sumen un total de 16 títols de campions de Catalunya individuals en categories de joves (entre benjamina i sub 25), i diversos dels seus jugadors han format part de la Selecció Catalana de Bitlles.


El C.B. Catalònia de Jesús i l’A.J.P. el Perelló han iniciat més recentment la promoció de les bitlles a la comarca del Baix Ebre, però ja compten amb un bon nombre de joves bitllaires, i estan força implicats en l’organització de competicions oficials de bitlles. L’any 2019, el Catalònia de Jesús va organitzar el Campionat de Catalunya Individual Infantil, i el Perelló la Final a Vuit de la Copa Generalitat.


Foto: Joan Ricart acompanyat dels representants dels cinc clubs i les autoritats locals de El Perelló


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades