HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL GUARDONAT ALS PREMIS ESPORTIUS TERRES DE L’EBRE  (23.12.2020)
     
 


El passat 17 de desembre es van lliurar el Premis Esportius Terres de l’Ebre 2020, Jaume Fandos va rebre de mans de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, el guardó en qualitat de campions de Copa Generalitat i Supercopa de Catalunya 2019.

El Club de Bitlles Godall, que va recollir dos premis, va estar l’únic equip de bitlles premiat en aquesta edició que va tenir lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, l’acte va estar presidit per Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el delegat del Govern, Xavier Pallarés, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny.


A causa de les mesures de seguretat i prevenció de la Covid, el CB Godall només va poder anar representat per Francisco Aguiar i Jaume Fandos, president i capità del club.


Més de 100 premis per a esportistes i clubs federats, 3 per a forjadors/es, 1 record “en memòria” i 11 per a clubs que celebraven l’aniversari, han estat els guardons lliurats en la 7a edició.


Foto: Jaume Fandos en el moment de rebre el guardó




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades