HOME




   
 
MANIFEST DIA DE LA DONA 2021 PER UNA CARRERA SENSE OBSTACLES  (08.03.2021)
     
 

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya volem fer públic i reafirmar la ferma voluntat de l’entitat per lluitar contra les discriminacions que pateixen les dones i per la consecució d’una societat compromesa amb la igualtat de gènere.


La pandèmia ha agreujat encara més els desequilibris que fa anys que es denuncien. Sense anar més lluny, les dones treballadores som el 39% de la força de treball i representem el 54% de les persones que han perdut la feina aquest darrer any.


L’esport ha fet passes de gegant i avui, podem dir amb orgull que formem part d’un sector en què la igualtat és una realitat a tocar en molts dels nostres àmbits i no defallirem. Som conscients que, tot i això, en la lluita feminista encara queda camí al davant. Des de la UFEC, encoratgem a totes les dones de l’esport, a les directives, entrenadores, àrbitres, esportistes o voluntàries, a seguir assumint el compromís de liderar una entitat esportiva, club o federació. Les acompanyarem i els facilitarem les eines necessàries per seguir transformant la societat des de l’esport.


Per això, aquest 2021 celebrem el 8M amb el llançament del WESE, un curs de mentoring que té el propòsit d’apoderar les dones directives del món de l’esport per desenvolupar el seu lideratge personal i rol directiu, creant una veritable xarxa de poder femení!


 


Volem fer així del nostre sector un sector encara més valuós.


Volem fer créixer la participació femenina en l’esport.


Volem seguir fent passos cap a la igualtat.


Volem seguir lluitant per canviar les coses.


Volem recordar que l’esport és una poderosa eina de transformació de la societat. El dret de les dones a no ser discriminades i gaudir de les mateixes oportunitats és un dret fonamental i un principi bàsic de la Carta Olímpica que aglutina el conjunt del seu moviment.


 


Gràcies a totes les que ho feu possible! No ens rendirem mai!


La Unió de Federacions Esportives per la Igualtat. Per una carrera sense obstacles! Feliç 8 de març.


#SomEsport #SomDones #8M2021


Unió de Federacions Esportives de Catalunya



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades