HOME




   
 
BITLLES CATALANES BONES PUNTUACIONS EN LA PRIMERA JORNADA DE COMPETICIÓ INDIVIDUAL  (09.03.2021)
     
 

Nadia Segura (Fartucs Bitlles), i David Basco (Siuranenc d’Horta), són els primers líders de la Competició Individual de bitlles catalanes corresponent a la temporada 2020/2021, que no s’ha pogut posar en marxa fins aquest passat diumenge dia 7 de març a causa de la pandèmia. Participen en aquesta competició un cinquantena de bitllaires de tot Catalunya representant a 17 clubs diferents.


En categoria femenina, la jugadora de Cornellà de Llobregat Nadia Segura, porta una mitjana de 83 punts per partida, i la segueixen en la classificació Júlia Bigas (la Penya del Bistec de Tordera), i Irati Bort (Siuranenc d’Horta), amb 80 i 75 punts de mitjana respectivament. En homes, el barceloní David Basco és líder amb 82 punts de mitjana, mentre que Jordi Vilanova (Tàrrega), i Manel Font (Castellserà), el segueixen amb una mitja de 80 i 77 punts. Jordi Santamaria (Ponts), cinquè classificat, va aconseguir una partida perfecte de 90 punts.


La pluja que no va permetre que es disputés la jornada prevista a la seu de la Galera (Montsià), així que els jugadors/es dels clubs de les Terres de l’Ebre inscrits en la competició hauran de disputar aquesta primera jornada el proper cap de setmana. La segona jornada està prevista pel diumenge 21 de març.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


Foto: La competició oficial va tornar a les pistes de Castellar del Vallès (Vallès Occidental)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades