HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – LA GALERA A MILLOR EQUIP DE LA PRIMERA JORNADA  (13.04.2021)
     
 

La Galera A és el primer líder de la primera divisió de la nova Lliga Catalana de bitlles, un cop disputada la primera jornada d’aquesta competició, en la que participen 59 equips de tot Catalunya. Els del Montsià van fer un total de 618 punts i 53 bitlles, repartits en dues fantàstiques partides de 295 i 323 punts.


Empatats en segona posició darrera els galerencs, es troben el Torà i el Siuranenc d’Horta A, amb un total de 601 punts, tot i que els de la Segarra tenen dues bitlles més que els barcelonins. A segona divisió Emmurallats Castell, d’Hostalric, lidera la classificació amb 577 punts i 46 bitlles, seguit de Termites Llefià C i la Penya del Bistec B. A tercera, el debutant Vic Bitlles ha fet la millor partida de la jornada (331), el què li ha servit per posar-se líder amb un total de 604 punts i 49 bitlles


Individualment, els millors bitllaires de la jornada han estat Jordi Vilanova (Nayox Tàrrega), amb 166 punts, seguit de Martí Muñoz (Vic Bitlles), i Joan Roca (Ivars d’Urgell), amb 165, Gerard Gras (Emmurallats Castell),Carles Franch (Colobrers A), i Miguel Ángel Lecina (Termites Llefià), 162 punts, i Milagros Prieto (Igualada), Francisco Pujol (Vinaròs), Ramon Caba (Miralcamp), Josep Maria Roig (Salomó Verd), i Tomàs Farnós (la Galera A), que han aconseguit un total de 160 punts.


La segona jornada de la Lliga Catalana de bitlles se celebrarà el cap de setmana 24/25 d’abril


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: imatges primera jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades