HOME
   
 
BITLLES CATALANES: LA COMPETICIÓ INDIVIDUAL S’AMPLIA A TOTES LES CATEGORIES  (14.04.2021)
     
 

Aquest proper cap de setmana 17/18 d’abril se celebra la tercera jornada de la Competició Individual de bitlles catalanes. Si en les dues primeres jornades, degut a les normatives per la Covid, només hi van poder participar una cinquantena d’esportistes d’una franja d’edat determinada, en aquesta ja hi podran prendre part els i les bitllaires de totes les categories d’edat.


Més de 330 jugadors i jugadores de 38 clubs de tot Catalunya competiran en les 18 seus previstes per aquesta jornada. El dissabte hi haurà competició a la Sénia (Montsià), Llefià - Badalona (Barcelonès), Igualada (Anoia), Calella i Tordera (Maresme), Hostalric (la Selva), Palamós (Baix Empordà), i El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), que també acollirà jornada el diumenge.


La resta de seus del diumenge dia 18 seran Miralcamp (Pla d’Urgell), Bellpuig (Urgell), Amposta i la Galera (Montsià), Salomó (Tarragonès), Torelló (Osona), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), i Horta i Vall d’Hebron a Barcelona (Barcelonès)


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  David Basco (Siuranenc d’Horta), competint a Castellar del Vallès


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades