HOME




   
 
BOWLING: MANEL GIMENO ACONSEGUEIX UNA PARTIDA PERFECTA 300 PALS   (21.04.2021)
     
 

Manel Gimeno del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, va aconseguir una partida perfecta  de 300 (12 strikes), en la primera sèrie dels Campionats Nacionals de Catalunya 2021, celebrada aquest cap de setmana a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà.


En Manel Gimeno, encapçala la classificació provisional individual amb 1405 pals (234,16 de mitjana) així com la prova de parelles amb Carlos Domínguez i  la prova d’equips format per Manel Gimeno, Carlos Domínguez, Artur Colomer i Yu Wen Lee, amb un total de 4834 pals (201,41 de mitjana).


El Sweetrade Bowling Club, és el club amb més representació en aquesta competició amb la presència de 4 equips i una parella (18 esportistes), seguits pel Club Bowling Comarcal de Terrassa amb 3 equips i un individual (13 esportistes).


També cal destacar els resultats de la parella femenina del Sweetrade, formada per Cristina Sanz i Íngrid Julià amb una mitjana de 194,83 així com la parella mixta formada per Marina Sardà i Àlvar Cardona, amb 183,50 de mitjana, totes dues parelles encapçalen la classificació en la seva categoria.


Tot i haver estat aturats més de cinc mesos desprès de la represa de setembre, cal destacar els bons resultats en general en la posada en marxa de la competició.


La segona sèrie dels Campionats que també acollirà Bowling Splau de Cornellà, està programada pels dies 8 i 9 de maig.


http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp


 http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades