HOME




   
 
BOWLING: MANEL GIMENO MANTE EL LIDERATGE INDIVIDUAL ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA   (12.05.2021)
     
 

El Sweetrade Bowling Club Les Franqueses domina la classificació dels Campionats de Catalunya 2021, Manel Gimeno un cop disputada la segona sèrie, es manté líder individual amb un total de 2629 pals trepitjant-li els talons  Àlvar Cardona amb 2596 pals, el tercer lloc l’ocupa Artur Colomer amb una avantatge de 18 pals respecte a Carlos Domínguez que és 4rt.


Pel que fa a la segona categoria, Pedro Tudela del CB Barcelona encapçala la classificació amb 2403 pals, seguit de Manel Ciero i Antonio Ruiz del Comarcal de Terrassa amb 2392 i 2277 pals respectivament. Víctor Hurtado i Xavier Piqué del Sweetrade ocupen els dos primers llocs de la classificació de tercera categoria mentre Oliver Cayuela del CB Penedès del Vendrell es tercer a molt poca distància.


Cristina Sanz i Íngrid Julià lideren les proves femenines amb molta distància respecte les contrincants. Maribel Monfort de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 encapçala la classificació de 2a categoria femenina.


La competició s’està celebrant a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà, els propers dies 29 i 30 de maig se celebrarà la tercera sèrie que donarà pas al màster.


http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


 Foto: Manel Gimeno i Carlos Domínguez


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades