HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – GRAN NIVELL DE JOC EN LA 5A JORNADA  (18.05.2021)
     
 

Ja fa dos mesos que es va reprendre la competició individual de bitlles catalanes, i mica en mica, els i les bitllaires van millorant el seu nivell de joc, com ho demostren les 6 partides perfectes (90 punts), que s’han aconseguit aquest passat cap de setmana durant la celebració de la cinquena jornada dels Circuits Individuals. Ángel Pascula (Sagrada Família), Núria Rebull (el Perelló), Ramon Sáez (Vinaròs), Joan Bermúdez (Vilafranca), Patrici Vallès (Masdenverge), i Antonio Arenas (Bellpuig), han estat els que han aconseguit una partida perfecta.


Tot i això, continuen liderant la classificació en categoria Sènior, Elena Folia (Amposta), i Quim Caballé (la Penya del Bistec). Segueixen a la jugadora ampostina Núria Rebull (el Perelló), que ha estat la millor jugadora de la jornada, i Montserrat Serra (Vic Bitlles). En categoria masculina el segon classificat és Jordi Vilanova (Tàrrega), i tercer és Josep Julià (Vall-llobrega)




Hi ha hagut canvis en la  categoria Sub 25. Ara és Abril Asensio (Ponts), qui lidera la classificació femenina, seguida de Nadia Segura (Fartucs Bitlles), i Júlia Bigas (la Penya del Bistec). Pel què fa als nois, el nou líder és Biel Poch (la Penya del Bistec), segon Pol Viladrich (Olius), i tercer Manuel Rodríguez (Termites Llefià).

En el Circuit Infantil lideren les classificacions femenines les jugadores d’Olius Carla Muntada en infantil, Ysabel Pelegrina en alevina i Clàudia Muntada en benjamina. En infantil i aleví masculí dominen els jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Abel Caballé i Guiu Pla, mentre que en categoria benjamina és Guerau Fuses, de la Sénia, qui encapçala la classificació.


La sisena i última jornada se celebrarà el cap de setmana 29 i 30 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades