HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – CAP DE SETMANA DECISIU  (19.05.2021)
     
 

El proper cap de setmana 22/23 de maig se celebra la quarta i última jornada de la Lliga Catalana de bitlles 2021. El nou format,estrenat aquesta temporada tant atípica, fa que el final de lliga sigui molt emocionant i que tot es decideixi en les dues últimes partides. Diumenge se sabrà qui són els campions de les tres categories de qualitat a més de conèixer-se el sis equips que disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs el dia 6 de juny a Igualada.


A primera divisió surt amb avantatge el Siuranenc d’Horta A, que lidera la classificació seguit de prop per Torà, Nayox Seat Tàrrega i Termites Llefià A. Junt amb aquest quatre equips, lluiten per aconseguir plaça pel Campionat de Catalunya el Miralcamp, Vinaròs, Guinardó A i la Penya del Bistec A entre d’altres.


A segona i tercera divisió lideren les respectives classificacions Termites Llefià C i Vic Bitlles, que tenen un bon marge de punts sobre els immediats seguidors, Calella Marxa Far i El Perelló C a segona divisió, i el Perxa d’Astor B i Salomó Blau a tercera


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada de Lliga a les pistes d’Olius (Solsonès)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades