BOWLING: RUBIO I REYES CAMPIONS DEL PRIMER MEMORIAL JOAN CREUS  (25.05.2021)

La parella formada per José Rubio del CB Diagonal  i Cristian Reyes de l’Xtreme Bowling Club, es van erigir campions del 10è Torneig Social Joventut Al-Vici “Primer Memorial Joan Creus”, en una ajustada final on van superar per 23 pals la parella formada per Carlos Garcia i David Marcé de l’Xtreme BC, la tercera plaça va ser per Fernando Gómez i David Ansaldo del Joventut Al-Vici. També van ser guardonats Axel Guimó i Moisés Pérez del CB Diagonal, que van fer la millor puntuació a pal net.

En la final individual, Manel Ciero del Club Bowling Comarcal de Terrassa va ser el campió amb un total de 515 pals (handicap 23), seguit d’Álvaro-José Cardona del Joventut Al-Vici amb 501 pals (handicap 19). El podi individual el completa el jugador del CB Diagonal Moisés Pérez amb 490 pals (handicap 9). La jugadora del Sweetrade BC Les Franqueses amb 491 pals va ser la millor jugadora a pal net. Cal destacar els resultats de Cristina Sanz, que amb una mitjana de 218,64 ha estat la millor esportista absoluta del torneig assolint la millor partida amb 299 pals.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament dels trofeus de mans Fernando Gómez, president del club, acompanyat per Rosa Maria Suárez, vídua de Joan Creus, Axel Guimó i Moisés Pérez en representació del patrocinador Proshop Monkey Bowling.

Les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau van acollir el torneig del 15 al 23 de maig i organitzat pel Joventut Al-Vici, CB de Castelldefels amb el suport de la FCBB.