HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EL NAYOX SEAT TÀRREGA CAMPIÓ DE LLIGA  (26.05.2021)
     
 

Després de fer dues fantàstiques partides en la quarta i última jornada de la Lliga Catalana de bitlles (319 i 307 punts), el Nayox Seat Tàrrega s’ha proclamat campió d’aquesta renovada competició. L’equip de la capital de l’Urgell, format per Jordi Vilanova, José Velasco, Gabriel Esteban, Domingo Hinojosa, Ana Maria Molina, Miguel Ángel Peñalo i Lluís Tolosa, un cop sumades les vuit partides de què constava la competició, ha aconseguit un total de 2412 punts (301.5 de mitjana per partida)


A només 10 punts de l’equip campió s’ha queda el Siuranenc d’Horta A, proclamant-se sots campió de lliga per davant del Termites Llefià A, que ha estat tercer. Acompanyaran als tres primers classificats en la disputa del Campionat de Catalunya de Clubs, el Vinaròs, Torà i la Penya del Bistec. Aquest campionat se celebrarà a Igualada el proper diumenge 6 de juny.


A segona divisió ha quedat primer classificat el Termites Llefià C, completant la gran actuació dels equips del club badaloní, seguit de El Perelló C i el Calella Marxa Far. El Vic Bitlles, que ha liderat la classificació de tercera des de la primera jornada, ha estat el campió d’aquesta categoria, seguit del Ponts i l’Olius B.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tàrrega – Siuranenc d’Horta A – Termites Llefià A i C – Vic Bitlles


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades