HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZEN ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (01.06.2021)
     
 

Amb la celebració de la darrera jornada, s’ha posat punt i final als Circuits Individuals 2021, que han comptat amb una gran participació tot i ser un any difícil per a tothom. Tots els bitllaires han disputat 12 partides repartides en 6 jornades, i per a fer les classificacions es compten les vuit millors de cadascun d’ells.


Pel què fa a les categories masculines, Jordi Vilanova del Nayox Tàrrega ha estat el campió en categoria sènior, amb un total de 661 punts, seguit de Quim Caballé (la Penya del Bistec), amb 660 i Jordi Santamaria (Ponts), amb 658 punts. En categoria Sub 25 s’ha imposat Biel Poch (la Penya del Bistec) amb 644 punts, seguit de Pol Viladrich (Olius), i Manuel Rodríguez (Termites Llefià). Abel Caballé i Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), han estat els campions en categoria infantil i alevina, mentre que en categoria benjamina el primer ha estat Jordi Segalés (Somiserem del Ges)

Elena Folia (Amposta), s’ha imposat en el Circuit Sènior femení, amb un total de 664 punts, per davant de Núria Rebull (el Perelló), i Montserrat Serra (Vic Bitlles), amb 637 i 632 punts respectivament. La jugadora del Fartucs Bitlles, Nadia Segura, ha estat la primera del circuit Sub 25 femení, aconseguint un total de 615 punts, seguida de Abril Asensio (Ponts), i Mariona Trullols (Olius). Les vencedores en les categories més joves han estat les jugadores d’Olius Carla Muntada en infantil, Ysabel Pelegrina en alevina i Noa Viladrich en benjamina


El proper dissabte 12 de juny, a partir de les 10 del matí, es disputarà el Campionat de Catalunya Individual Infantil, a les pistes del Siuranenc d’Horta a Barcelona, mentre que el Campionat Absolut i Sub 25, se celebrarà a les pistes de la zona esportiva de Castellar del Vallès (el Vallès Occidental), i estarà organitzat pel C.B. Colobrers.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Elena Folia, Jordi Vilanova, Nadia Segura i Biel Poch, campions dels circuits sènior i sub 25



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades