BOLOS LEONESES: DANIEL DIEZ I ANDRES GONZALEZ CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ   (21.06.2021)

Daniel Díez i  Andrés González del Club de Bolos Leoneses El Negrillón de L’Hospitalet, campions de la 18a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada dissabte 19 de juny a les pistes del mateix club, situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.

Bons i ajustats resultats entre els tres primers de primera categoria, només set punts separen al campió Daniel Díez de Ramon Cuesta que ha estat segon classificat (567 -560), el tercer lloc va estar per Lucinio Llamas també del Club amfitrió amb 547 punts.

El Club de Bolos Leoneses El Negrillón també ha dominat la segona categoria, en primer lloc Andrés Gonzalez amb 515 punts seguit per Ángel Santamaria amb 497 punts, Gregorio Valcarcel ha estat tercer amb 484 punts.

Aquesta ha estat la primera competició des del confinament, que ha posat en valor el retrobament amb els companys dels dos clubs de bolos leoneses que tenim al país, la competició es va celebrar amb l’ambient festiu al que ja ens tenen acostumats.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Maite Revilla, Regidora del Districte i d’Esports del Bellvitge i la Gornal, acompanyada de Carlos Gonzalez, assessor del districte, Lourdes Gaspar representant el Club El Negrillón i Roser Romero, gerent de la FCBB.