HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CALELLA MARXA ORGANITZA EL PRIMER TORNEIG CALELLA  (07.07.2021)
     
 

L’Associació Calella Marxa va organitzar el passat dissabte 3 de juliol el primer Torneig Calella de bitlles catalanes amb la participació d’11 equips vinguts del Barcelonès, la Selva i el Maresme. Després d’una temporada molt difícil, la celebració d’aquest tipus de campionat torna l’alegria i les ganes de jugar a tots els bitllaires.


El C.B. Guinardó va ser l’equip vencedor amb un total de 692 punts, aconseguits sumant les dues partides de què constava el campionat. Segon classificat va se l’equip local Calella Marxa Llopa, amb 659 punts, i tercer va quedar el C.B. Gaserans amb 639. El jugador d’aquest equip, Albert Fugarolas va ser el millor del campionat, amb 160 punts, seguit de Xavier Comas (Barri de Pequín de Calella), i Encarna Flores (Calella Marxa Llopa), que amb un total de 154 punts va ser la primera dona classificada.


La regidora de les àrees de Joventut, Drets Civils, Igualtat i Participació de l’Ajuntament de Calella, senyora Cindy Rando, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus als millors bitllaires i els millors equips del campionat.


Foto: Els guardonats del 1r Torneig Calella de bitlles catalanes


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades