HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT – DISPUTATS ELS VUITENS DE FINAL  (12.07.2021)
     
 

A.E.C. Vic Bitlles, amb un total de 768 punts i 64 bitlles ha estat el millor equip dels vuitens de final de la Copa Generalitat de bitlles catalanes. Gràcies a fer aquesta magnífica puntuació ha superat amb comoditat al Can Folguera, en l’enfrontament celebrat aquest passat diumenge a Santa Perpètua de Mogoda.


Destaquen també les victòries de La Galera a les pistes del Salomó, per 745 a 680, dels Colobrers, que han jugat a casa contra Puigverd de Lleida (734 a 643), i del Siuranenc d’Horta en el seu enfrontament a Hostalric contra els Emmurallats (726 a 645).


El proper diumenge 18 de juliol es disputaran tots els enfrontaments de quarts de final que prometen grans emocions. A Collsuspina (Osona), el Vic Bitlles rebrà als Colobrers, mentre que a Tàrrega (Urgell), l’equip campió de Lliga, el Nayox Seat Tàrrega, rebrà al Godall, actual campió de la Copa. Miralcamp (Pla d’Urgell) serà la seu dels partits entre el Miralcamp i el Perelló, i a Horta (Barcelona), se celebrarà l’enfrontament entre el Siuranenc i la Galera, tot un clàssic de les bitlles catalanes. Els vencedors d’aquestes eliminatòries disputaran el dia 25 la Final a Quatre d’aquesta competició.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Godall – St. Martí Sarroca; Miralcamp – Olius; Emmurallats – Siuranenc d’Horta; Miguel Ferrer (Olius)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades