BOWLING: LLUIS MONTFORT, CAMPIÓ INDIVIDUAL DE L’AMISTÓS SUÈCIA VS CATALUNYA  (28.07.2021)

La selecció catalana de bowling, formada pels jugadors Artur Colomer (capità), Carlos Dominguez, Cristian Zueco, Daniel Villarroya, Lluis Montfort i Víctor  Hurtado, han disputat un encontre amistós amb un combinat de joves talents de Suècia, segurament la major potencia europea en nivell i resultats en el mon del bowling.

L’enfrontament va tenir lloc a la ciutat de Mora, a les instal·lacions dirigides per Mikael Alfredsson, i on actualment resideix i treballa com entrenador el nostre jugador Lluis Montfort.

Després de 3 dies de joc en 3 patrons diferents, els catalans han obtingut un molt meritori resultat al haver perdut només per 5 punts de diferència, més tenint en compte el llarg període en el què les instal·lacions han estat tancades, impossibilitant ja no la competició si no també l’opció de poder entrenar.

A nivell individual, cal destacar que 5 del 6 jugadors catalans es van classificar per la final individual dels 8 millors. En la primera partida de la defensa de posició Lukas Andersson, màxima promesa del bowling suec, es va desfer de Mathilda Hassa, tot seguit va superar a Daniel Villarroya que va entrar en 2a posició, amb una mitjana de 210, finalment Lluis Montfort va superar a Lukas en la darrera partida de defesa de posició, en Lluis va disputar la final individual a 231 de mitjana.

Va ser una final molt emotiva, doncs l’encontre va formar part dels diferents homenatges que s’estan duent a terme a Suècia per l’ex jugador i ex seleccionador nacional Tomas Leandersson, qui està batallant amb un càncer cerebral. El nostre jugador Lluis va sortir guanyador, donant així una victòria moral i un empat en victòries entre els joves jugadors suecs i la selecció catalana, doncs uns van guanyar la prova per equips, mentre els catalans es van endur la prova individual.