HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL GRAN PREMI CATALUNYA POSA EN MARXA LA TEMPORADA OFICIAL  (01.09.2021)
     
 

El proper dissabte 4 de setembre, les pistes de bitlles del camp de futbol de Salomó (Tarragonès), seran l'escenari de l'obertura oficial de la temporada 2021-2022 de bitlles catalanes, amb la celebració del 12è Gran Premi Catalunya - Supercopa, que aquest any servirà també per homenatjar a la Secció de Bitlles de la Societat Cultural Salamonenca, que va celebrar el seu desè aniversari en plena pandèmia.


Hi participarà el bo i millor de les bitlles catalanes: el C.B. la Penya del Bistec, campió de Catalunya, el C.B. Siuranenc d’Horta, campió de la Copa Generalitat, el S.C.B. Salomó, com a club amfitrió, i les Seleccions Catalanes absoluta (masculina i femenina), sub 25 i infantil, formades pels jugadors i jugadores més destacats en les competicions individuals de la temporada passada.


Tots els equips disputaran dues partides, jugant-se tots ells el Gran Premi Catalunya. A més, els equips de la Penya del Bistec i Siuranenc d’Horta es disputen entre ells la Supercopa. Sens dubte serà una gran matinal de bitlles que servirà per homenatjar als millors clubs i jugadors de la temporada 2020/20211 i donar el tret de sortida a la 2021/2022.


Foto: Tirada a Salomó + la Penya del Bistec i el Siuranenc d’Horta


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades