HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAP DE SETMANA DE CAMPIONATS TERRITORIALS  (23.09.2021)
     
 

El proper cap de setmana 25/26 de setembre se celebraran, per primera vegada, els Campionats Territorials de Clubs de bitlles catalanes, una nova competició que engega la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que té en compte els resultats obtinguts pels equips participants en la Lliga Catalana de la temporada anterior.


Dissabte a la tarda, a la Zona Esportiva d’Hostalric es disputarà el Territorial de Girona, amb la participació del equips A i B del Perxa d’Astor, Emmurallats Castell i Emmurallats Torres, Mallorquines-Sils i Retal Gaserans.


Diumenge matí serà el torn dels altres tres campionats provincials. El barceloní es jugarà a Llefià/Badalona i hi participaran el Siuranenc d’Horta A, Termites Llefià A i C, Calella Marxa Far, la Ràpita i la Penya del Bistec C. Bellpuig acollirà el de Lleida, amb la participació de Nayox Tàrrega, Torà, Miralcamp, Puigverd de Lleida, Ponts i Olius B. Finalment, Amposta serà la seu del Campionat Territorial de Tarragona, i comptarà amb la presència dels equips d’Amposta, Masdenverge, la Galera, Vinaròs, Perelló i Salomó. 


Foto: Seus i horaris del campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades