HOME




   
 
BOWLING: MARIBEL MONFORT I ÁLVARO CARDONA, CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (26.09.2021)
     
 

Maribel Monfort de l’Associació Bowling Catalunya Sènior i Álvaro José Cardona del Joventut Al-Vici, C.B. s’han erigit campions del 7è Campionat de Catalunya Sènior, assolint la representació de la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Berlin (Alemanya) del 20 al 26 de juny de 2022.


Els finalistes han disputat una emocionat final tant en categoria masculina con en la femenina que fins la darrera partida no s’ha decidit el campió i campiona, Alvaro Cardona amb uns excel·lents resultats s’ha imposat a Manel Gimeno del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses, per només 20 pals d’avantatge, el tercer lloc ha estat per Carlos Dominguez també del Sweetrade, pel que fa a les dones, Maribel Monfort s’han imposat a  Pilar Franco, companya de club després de mantenir un frec a frec des de l’inici de la final, el tercer lloc i medalla de bronze ha estat per Elena Vilà, de l’ABCS.


Els guardonats en la classificació han handicap, han estat, Jaume Ramisa del Joventut Al-Vici, B.C. de Castelldefels, Manuel López del C.B. Comarcal de Terrassa i Jordi Ambrós del C.B. Barcelona, en categoria femenina, M. Angeles García, de l’ABCS i M. Àngels Sala, jugadora independent han estat les guardonades.


El lliurament de trofeus a càrrec de de Roser Romero, gerent de la FCBB juntament amb Mercedes Palacin i M. Àngels col·laboradores de l’organització ha donat per acabada la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que ha tingut lloc els dies 25 i 26 de setembre a les instal·lacions de Bowling Ozone de Lleida.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Podis, guardonats i finalistes

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades