HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SIURANENC D’HORTA A, PERXA D’ASTOR A, NAYOX TÀRREGA I LA GALERA B, PRIMERS CAMPIONS TERRITORIALS  (28.09.2021)
     
 

El passat cap de setmana 25/26 de setembre s’han celebrat, per primera vegada, els Campionats Territorials de Clubs de bitlles catalanes. Els equips campions en cada província han estat el Siuranenc d’Horta a Barcelona, Perxa d’Astor A a Girona, Nayox Tàrrega a la província de Lleida i la Galera B ha estat el campió tarragoní.


Totes les finals han estat molt ajustades a excepció de la de Lleida, on el Tàrrega ha vençut còmodament al Torà. La més emocionant, que no s’ha resolt fins la darrera tirada, ha estat la de Tarragona, on la Galera B s’ha imposat al Vinaròs per tant sols 2 punts de diferència (287 a 285). A la final de Girona hi ha hagut duel entre els equips A i B del Perxa d’Astor, mentre que a Barcelona, el Siuranenc A ha superat per 13 punts a la Penya del Bistec C.


Les seus de les diferents competicions han estat Hostalric pel què al campionat gironí, Badalona ha acollit el campionat de Barcelona, mentre que a Bellpuig i Amposta s’hi han celebrat els campionats de Lleida i Tarragona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Equips campions: Siuranenc A, Perxa d’Astor A, Nayox Tàrrega i la Galera B



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades