HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRIMER CAP DE SETMANA DE LLIGA CATALANA  (01.10.2021)
     
 

Aquest cap de setmana 2/3 d’octubre, torna la competició per equips de bitlles catalanes organitzades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Un total de 79 equips de categoria sènior més 7 de categoria infantil de tot Catalunya competiran en la Lliga Catalana 2021-2022, seguint amb el format de competició que es va posar en marxa la temporada passada.


Els equips inscrits s’han distribuït en 12 grups de proximitat territorial i en tres categories de qualitat. Hi haurà un grup de primera divisió format per 20 equips que competiran tots contra tots a la suma de punts durant les primers 8 jornades de lliga (16 partides). A la segona part de la temporada, seguint la classificació es faran 5 grups de 4 equips que competiran entre ells en format lligueta per tal d’establir la classificació final. Aquest format de competició també servirà pels dos primers equips dels dos grups de segona divisió, que lluitaran per pujar a primera.

La resta d’equips de segona i els de tercera divisió faran un total de 14 jornades (28 partides), i la classificació es farà per la suma de punts de totes les partides. Els equips de categoria infantil, que començaran a competir el cap de setmana 16/17 d’octubre, disputaran un total de 7 jornades (14 partides).


 Foto: El Nayox Tàrrega va ser el campió de lliga la temporada 2020/2021


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades