BOWLING: RUBIO I MONTAÑA CAMPIONS DEL MEMORIAL JOAN CREUS  (13.10.2021)

José Rubio i Sergi Montaña, campions del 2n de l’11è Torneig Social Joventut Al-Vici, C.B. segon Menorial Joan Creus, del Diagonal Bowling Club de Sant Vicenç dels Horts es va fer amb el preuat guardó en superar per 30 pals la parella formada per Fernando Gómez (Joventut Al-Vici)  i Cristina Sanz (Sweetrade BC), el tercer lloc va estar per la parella del Joventut formada per Xavier Taribó i Enrique Ureta.

Moisés Pérez del Diagonal B.C. va guanyar en la modalitat individual, en una emocionat final, on va superar només per 3 pals al company de Club, Axel Guimó, el podi el va completar Andrés Sanz  amb 459 pals.

Cal destacar els resultats individuals d’Axel Guimó, millor sèrie scratch amb 1366 pals i millor jugador del tot el torneig, Enrique Rosa del Diagonal B.C. amb la millor partida (280), en categoria femenina Cristina Sanz del Sweetrade BC, va estar la millor jugadora del torneig i obtingué la millor partida amb 259 pals, partida que comparteix amb Íngrid Julià també del Sweetrade, mentre la millor sèrie la del torneig la va assolir Lia Mojarro del Club Xtreme, que torna amb forma desprès de prop de 2 anys sense competir.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament dels trofeus de mans Fernando Gómez, president del club, acompanyat de Jordi Tubella, coordinador de la competició.

Les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau van acollir el torneig del 4 al 10 d’octubre, amb la participació de 40 esportistes d’11 clubs catalans i organitzat pel Joventut Al-Vici, CB amb el suport de la FCBB.