HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL JÚNIOR A D’OLIUS LÍDER DE LA LLIGA CATALANA INFANTIL  (17.11.2021)
     
 

Dues bones partides (247 + 253 punts), han fet passar de la quarta a la primera posició de la Lliga Catalana de bitlles a l’equip Júnior A del Club de Bitlles Olius. Format per Abel Viladrich, Bernat Puigpinós, Ferran Casas, Paula Malé, Carla Muntada, Ysabel Pelegrina i Martí Solé, l’equip del Solsonès porta un total de 967 punts un cop disputades les dues primeres jornades -4 partides- de les set de què consta la competició.


En segona posició darrera els d’Olius, es troba la Penya del Bistec Negra amb un total de 945 punts, i tercer continua la Sénia amb 939 punts. El Olius Junior B, amb 923 punts es situa en quarta posició. Cinquè és la Galera (859), seguit del Olius Junior C (784), i Perelló (690). La propera jornada serà el cap de setmana 11/12 de desembre.


Bernat Puigpinós (Júnior A), amb una mitjana de 71 punts per partida és de moment el millor bitllaire d’aquesta nova lliga infantil. També destaquen les bones mitjanes de Claudia Muntada i Cesc Prat (Júnior B), amb 65,50 de mitjana,  i Arnau Barrera (Penya Bistec), amb 63,50. Jordi Monfulleda (Penya Bistec), i Joel Pérez (la Sénia), porten unes mitjanes de 63,25 i 62,25 punts per partida respectivament.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tirada i plantada – Tot el jovent bitllaire del Club de Bitlles Olius



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades