HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA - NAYOX TÀRREGA CONSOLIDA EL LIDERAT  (22.11.2021)
     
 

El Nayox Tàrrega continua amb la dinàmica de bon joc i a cada jornada que passa es consolida més com a líder de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de Bitlles, un cop s’han disputat 4 jornades i s’ha arribat a l’equador de la primera fase. L’equip de l’Urgell, format per Jordi Vilanova, José Velasco, Domingo Hinojosa, Lluís Tolosa i Miguel Ángel Peñalo, va tornar a ser el millor de la jornada amb un total de 619 punts (304 + 315), aconseguint en Jordi Vilanova una partida perfecta de 90 punts.


Mentrestant continua la lluita pel segon lloc entre Alls Secs Piquen de Mont-ras, que segueix ocupant aquesta posició, Siuranenc d’Horta A tercer i Igualada quart. En els dos grups de segona divisió s’han igualat les posicions d’honor: al Grup 1 la Penya del Bistec B i Sagrada Família empaten a punts, mentre que en el Grup 2 Amposta i Siuranenc d’Horta B retallen diferències respecte del Ponts. A tercera domina amb autoritat el Dental Tàrrega/Guissona.


La propera jornada de lliga no es disputarà fins els dies 11 i 12 de desembre, ja que el propers dissabte i diumenge hi ha jornada dels Circuits Individuals, i la competició s’aturarà durant el cap de setmana del pont de desembre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Masdenverge, Viladecans, Hostalric i Calella van ser seus de la 4a jornada de la Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades