HOME




   
 
BOWLING: SALT I LLEIDA ACULL LA LLIGA DEL CAP DE SETMANA  (25.11.2021)
     
 

Els equips de Divisió d’honor i 3a divisió tanquen la segona jornada de la Lliga Catalana, diumenge 28 es disputaran las darreres partides de l’any pel que fa a la lliga. Les instal·lacions de Girobowling de Salt acullen la divisió d’honor, els equips de 3a divisió jugaran les seves partides a Bowling Ozone Lleida.


A la divisió d’honor, el Bowling Club Diagonal de St. Vicenç dels Horts, lidera la classificació de la divisió d’honor amb 45 punts, seguit del Sweetrade BC – Les Franqueses amb 36 punts, molt ajustades les posicions 3a 4a amb el Joventut Al-Vici A de Castelldefels amb 20 i el Comarcal BC  de Terrassa amb 19 punts, Cat Figueres i Les Gavarres de Reus van empatats amb 15 punts.


L’Equip B del Tomahawk BC de Bellvis encapçala la classificació de 3a divisió amb 41 punts, en segon lloc l’ABCS2015 de Barcelona amb 30 punts, la resta d’equips a molt poca distància, el Sant Andreu de Barcelona amb 26 punts és tercer seguit del Terrassa C amb 24, Comarcal C amb 19 punts i tancant la classificació provisional el Granollers B amb 10 punts.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: vista Girobowling

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades