HOME




   
 
BOWLING: EL DIAGONAL ES MANTÉ INVICTE A LA LLIGA  (02.12.2021)
     
 

El Bowling Club Diagonal de Barcelona format per, Axel Guimó, Enrique Rosa, Joan Vall, José Rubio, Moisés Pérez, Sergi Montaña i Yu Wen, es mantenen invictes a la Lliga Catalana 2021-2022 de divisió d’honor, amb un total de 88 punts dels 100 possibles que s’han disputat.


El segueix amb 71 punts l’equip A del Sweetrade BC – Les Franqueses, campió de Lliga, 2019-2020, i format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Carlos Domínguez, Cristina Sanz, Íngrid Julià i Manel Gimeno, el tercer lloc l’ocupa el Joventut Al-Vici BC de Castelldefels amb 50 punts, amb Álvaro-José Cardona, Borja Hernanz, David Ansaldo, Fernando Gómez i Jordi Tubella.


En la zona de permanència i descens i amb una puntuació molt ajustada, es troben els equips, Les Gavarres de Reus amb 32 punts,  Comarcal BC de Terrassa amb 30 i tancant la classificació provisional el Club Cat Bowling Figueres amb 29 punts.


La propera jornada està prevista en el calendari pel 23 de gener, i tindrà lloc a les pistes de New Park Vallés de Terrassa.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: B.C. Diagonal

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades