HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EMOCIÓ I BON NIVELL EN EL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (07.12.2021)
     
 

Els i les bitllaires més joves han començat amb força la temporada 2021/2022 de bitlles catalanes, i així ho reflecteixen les classificacions de l’onzena edició dels Circuits Individuals Infantils, dels que ja s’han disputat dues jornades de les sis de què consta la competició.


Pel què fa a les categories masculines, Jordi Monfulleda de la Penya del Bistec de Tordera, és el primer classificat dels jugadors infantils, amb una mitjana de 74,75 punts per partida, que fan que també sigui el millor bitllaire del circuit. Segon i tercer són Abel Viladrich (Olius), i Arnau Barrera (la Penya del Bistec). Bernat Puigpinós (Olius) és el millor aleví amb 69 punts de mitjana, seguit d’Àlex Berrocal (Alls Secs Piquen), i Ferran Casas (Olius). Ramon Vilaseca (Olius), és el millor benjamí, amb una mitjana de 73 punts aconseguida gràcies a una partida de 90 punts en la última jornada. El segueixen Jordi Segalés (Somiserem del Ges), i Joel Pérez (la Sénia).


Carla Muntada (Olius), és la primera classificada en categoria infantil femenina amb una mitjana de 64,5 punts, seguida de Judith Ruiz (Llofriu), i Ysabel Pelegrina (Olius). En categoria alevina, les germanes de Cornellà de Llobregat Alba i Laia Riu (Fartucs Bitlles), encapçalen la classicació, i és tercera Mar Alcanar (la Galera). Noa Viladrich i Claudia Muntada (Olius), són les dues primeres de la categoria benjamina, seguides en tercera posició per Núria Delgado (la Sénia).


La competició es reprendrà a primers de febrer de 2022, amb la celebració els dies 5 i 6 de la tercera jornada. A primers de juny, quan s’hagin disputat les sis jornades previstes, se celebrarà el Campionat de Catalunya Infantil, on participaran els millors jugadors i jugadores de les diferents categories de què consta el Circuit Infantil.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Ramon Vilaseca (acompanyat de Toni Márquez), va aconseguir un 90 en la segona jornada dels Circuits



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades