HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EL SIURANENC A RETALLA LA DIFERÈNCIA DE PUNTS  (13.12.2021)
     
 

El Siuranenc d’Horta A, format per Ferran Herrera, Marta Solé, Mario Lucero, Josep Perea i Jorge Bort, ha estat el millor equip de la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bitlles. Els d’Horta han sumat un total de 624 punts (313+311), en dues bones partides i pugen fins el segon lloc de la classificació darrera del Nayox Tàrrega, que ha aconseguit 600 punts en aquesta jornada (288+312).


Un cop disputades 10 partides, la Penya del Bistec s’ha col·locat en tercera posició, per davant del Igualada i Alls Secs Piquen, que ha baixat tres posicions en aquesta jornada. També hi ha hagut canvis en el Grup 1 de Segona Divisió, que ara encapçala el Sagrada Família A seguit del COP i Emmurallats Castell. En el Grup 2 segueix de líder el Ponts per davant  de l’Amposta i el Siuranenc d’Horta B.


A Tercera Divisió, gran actuació del Perelló C que se situa segon per darrera del Dental Tàrrega/Guissona, mentre que el tercer classificat  és el Fora Forat Vinaròs.


Una vegada se celebri el proper cap de setmana la sisena jornada de la Lliga Catalana, les competicions oficials de bitlles catalanes s’aturaran fins a finals de gener. Durant les festes de Nadal se celebraran diferents campionats solidaris a benefici de la Marató de TV3, i el diumenge 9 de gener tornarà el tradicional Torneig de Reis de Calella (Maresme).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Sils (la Selva), i la Ràpita (Alt Penedès), van acollir jornada de Lliga – El Siuranenc A va tenir una gran actuació en la 5a jornada de lliga.




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades