HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA INFANTIL – MOLT BONA JORNADA DE L’EQUIP DE LA SÉNIA  (01.02.2022)
     
 

La Sénia va ser el millor equip en la 4a jornada de la Lliga Catalana Infantil que es va celebrar el passat cap de setmana 29/30 de gener. Els seniencs, tercers de la classificació van fer dues grans partides (270 + 260 punts), que els permeten retallar distàncies amb els primers classificats. Guerau Fuses va liderar la reacció de l’equip del Montsià fent 80 punts en cadascuna de les partides, acompanyat dels germans Joel i Héctor Pérez Verge i del debutant Joel Pérez Segura, que va aconseguir un total de 123 punts (70 + 53)


Segueix liderant la classificació l’Olius Júnior A, amb 101 punts d’avantatge sobre la Penya del Bistec Negra, que veu com s’acosta per darrera l’equip de la Sénia. En quarta posició hi trobem a l’Olius Júnior B, seguit de la Galera, Olius Júnior C i Perelló, que va fer la seva millor jornada amb un total de 404 punts (225 + 179).


Un cop disputades les 8 primeres partides de la competició, Bernat Puigpinós (Olius Júnior A), és el millor bitllaire amb una mitjana de 69,75 punts, seguit de Guerau Fuses (la Sénia), amb 68,4 punts per partida, Arnau Barrera (la Penya del Bistec Negra), i Carla Muntada (Olius Júnior A), amb 66,6 i 65,86 punts de mitjana respectivament.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada infantil i sènior a la Galera



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades