HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TERCERA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (07.02.2022)
     
 

La tercera jornada dels Circuits Individuals s’ha pogut celebrar amb tota normalitat a les 17 seus previstes per acollir als més de 400 bitllaires de tot Catalunya que participen en aquesta competició. El bon temps ha afavorit que s’hagin aconseguit molt bones puntuacions, entre elles 9 partides perfectes de 90 punts.


Les millors jugadores en les diferents classificacions femenines són Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), en categoria sènior, mentre que en categoria sub 25 és Abril Asensio (Ponts), qui encapçala la classificació. Carla Muntada (Olius), Lai Riu (Fartucs Bitlles), i Noa Viladrich (Olius), són líders de les categories infantil, alevina i benjamina respectivament.


En homes, Celestino Ramos (COP), lidera la classificació sènior, i Pol Viladrich (Olius), és el millor jugador sub 25 després de tres jornades. En les categories més joves, encapçalen les classificacions Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), infantil, Bernat Puigpinós (Olius), alevina, i Ramon Vilaseca (Olius), en categoria benjamina.


La propera jornada se celebrarà el primer cap de setmana de març, però abans, el dia 27 de febrer, hi haurà el Campionat de Seleccions Territorials. Aquestes seleccions es faran tenint en compte la classificació dels Circuits Individuals. La Ràpita – Santa Margarida i el Monjos (Alt Penedès), acollirà aquest nou campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Vilafranca del Penedès, la Sénia i Olius van se seus d’aquesta jornada. Mariona Trullos (Olius) va aconseguir un 90



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades