HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PENEDÈS I TERRASSA DIRECTES A PRIMERA   (14.02.2022)
     
 

Un cop disputada la darrera jornada de la Lliga Catalana de 2a divisió, els equips del CB Penedès i l’equip A del Terrassa BC., han assolit l’ascens directe a la primera divisió en haver-se erigit campions dels grups A i B respectivament.


Els equips del grup A van disputar les seves partides a les instal·lacions de Bowling El Vendrell dissabte 12, Mediterrània A i Penedès anaven empatats a 106 punts, l’equip A del Mediterrània BC de Barcelona, format per Carlos García, Francisco Melèndez, David Vizcaíno, Eric Mata, Humberto Mauri i Carlos Sánchez, van perdre la primera posició en l’enfrontament amb el conjunt del Penedès de El Vendrell, format per Amaro i Oliver Cayuela, Vicens Ventura, Florentino García i Pere Sadurní que es  van imposar al conjunt Barceloní per 8 a 2.


Diumenge 13 va ser el torn pels de grup B a Cornellà de Llobregat, l’equip A del CB Terrassa format per Julien Droz, Aleix, Manel i Ivan Soriano, Diego Peña i Àlex Fernández, van anar per totes des de l’inici de la jornada, imposant-se al rival en tots els enfrontaments, l’equip B del Mediterrània amb Eduard Grau, Pedro Jiménez, Adrián Mejía, Carlos Iranzo, Kristian Colmenar i Daniel Lopez de Murillas, també ho va donar tot a les pistes i tot i els bons resultats  obtinguts  no van poder superar l’equip vallesà.


Els equips Mediterrània A i B juntament amb Joventut Al-Vici C de Castelldefels  i Sweetrade C de les Franqueses, disputaran la final d’ascens, mentre els equips Comarcal BC i Terrassa B disputaran la final per la permanència. El C.B. Barcelona i Team Ilerdense de Lleida mantenen la categoria i els equips Nou BC de Matarò i Breaking Bowlers de Barcelona baixen a la 3a divisió.


http://www.fcbb.cat/competicions_lligacat.asp


Foto: Penedès i Terrassa


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades