HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ACABA LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA CATALANA  (15.02.2022)
     
 

Amb la disputa de la 8a jornada, el passat cap de setmana va finalitzar la primera fase de la Lliga Catalana de bitlles. A partir d’ara, a 1a Divisió, el equips es repartiran en grups de 4 seguint la classificació i competiran en format lligueta per tal de lluitar pel títol, defensar la posició obtinguda o evitar el descens. Els equips que lluitaran per aconseguir el títol de campió de lliga seran el Nayox Tàrrega, Alls Secs Piquen de Mont-ras, la Penya del Bistec A, de Tordera, i el Siuranenc d’Horta A.


Els dos primers classificats de cada grup de 2a Divisió també lluitaran entre ells per assolir una de les tres places que donen dret a pujar de categoria. Els equips implicats en aquesta lluita seran el COP de Barcelona, que va avançar en la última jornada al Sagrada Família, segon classificat del Grup 1, el Ponts i el Perelló A, primer i segon del Grup 2.


La resta d’equips de 2a i 3a Divisió, seguiran competint durant sis jornades més tal i com han fet fins ara, distribuïts en grups de proximitat i sumant els punts de les dues partides que es disputen cada dia de joc. La Lliga Catalana de bitlles i la Lliga Catalana Infantil es reprendran el cap de setmana 12/13 de març.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Lliga Catalana a Calella i Olius, on va competir el C.B. Igualada, amb un 90 de Mila Prieto


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades