HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE SELECCIONS TERRITORIALS  (24.02.2022)
     
 

El proper diumenge 27 de febrer se celebrarà a la Ràpita/Els Monjos (Alt Penedès), el Campionat de Seleccions Territorials de bitlles catalanes, una competició “en proves” que vol consolidar la Federació Catalana de Bitlles i Bowling en properes temporades i que té en compte els resultats obtinguts pels bitllaires que participen en els Circuits Individuals, just en l’equador d’aquesta competició.


Diumenge matí es trobaran al Camp de la Tallada, noves pistes del C.B.C. la Ràpita, les seleccions de les quatre províncies catalanes, formades cadascuna d’elles per vuit bitllaires, quatre homes i quatre dones, dels quals un ha de ser de categoria Sub 25 i un altre d’una de les categories del Circuit Infantil. Totes les seleccions s’enfrontaran entre elles en un nou format de campionat que vol fer més atractiva la competició.


Per organitzar aquesta nova prova del calendari bitllaire, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling compte amb la col·laboració del C.B.C. la Ràpita i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, així com de tots els clubs que aporten els seus jugadors i jugadores a les diferents seleccions.


Foto: Programa de la competició


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades