HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BARCELONA GUANYA EL CAMPIONAT DE SELECCIONS TERRITORIALS  (28.02.2022)
     
 

La Selecció de Barcelona es va imposar a la resta de seleccions en el Campionat de Seleccions Territorials 2022, celebrat el passat diumenge 27 de febrer a la Ràpita/Els Monjos (Alt Penedès). La selecció barcelonina va estar formada per Jordi Martínez (Vilafranca-infantil), Nadia Segura (Fartucs Bitlles-Sub 25), Mila Prieto i Nil Solé (Igualada), Fina García i José Cruz (Colobrers), Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i Manuel Fuentes (Termites Llefià).


En el primer enfrontament Barcelona va vèncer a Lleida per un ajustat 4 a 3, mentre que Tarragona vencia a Girona per 5 a 2 i es posava líder provisional. En els altres dos enfrontament Barcelona va derrotar a Girona i Tarragona per 7 a 0, i Lleida superava a Tarragona i Girona per 6 a 1. En la classificació final la selecció vencedora va obtenir un total de 18 punts, pels 15 de Lleida, 6 de Tarragona i 3 de Girona.


El fantàstic ambient que va acompanyar la competició durant tota la jornada també va ser present en el moment del lliurament de premis i records als esportistes i equip arbitral (format per Manel Arjona, Jorge Bort i Ferran Herrera). Va presidir aquest acte l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, senyora Imma Ferret, acompanyada del regidor d’esports Manel Alpuente, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Josep Maria Martí, president del C.B.C. la Ràpita.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1: Selecció campiona


Foto 2: Les seleccions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona van competir per primera vegada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades