BOWLING TENPIN: DIFINITS ELS EQUIPS FINALISTES DE COPA GENERALITAT  (01.03.2022)

Diumenge passat es van disputar els vuitens de final de la Copa Generalitat de Bowling, els equips que van assolir el pas a la final a 4 son CB Comarcal B de Terrassa, Mediterrània BC de Barcelona, BC Diagonal de St. Vicenç dels Horts i Joventut Al-Vici B de Castelldefels.

Un dels partits més emocionats el van protagonitzar els components del Diagonal “B” i Comarcal “B”, el conjunt vallesà només va superar per 2 punts al conjunt del Baix Llobregat in extremis 20-18, d’altra banda l’equip A del Diagonal va guanyar amb comoditat al seu adversari CB Comarcal “A”, els equips del Mediterrània i Joventut també es van imposar als seus rivals superant-los de 18 punts respectivament.

La competició es va celebrar a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa, la final a 4 tindrà lloc a Salt, diumenge 27 de març a les instal·lacions de Ilusiona Girobowling.