HOME




   
 
BITLLES CATALANES: QUARTA JORNADA DEL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (08.03.2022)
     
 

Ja s’han disputat quatre jornades del Circuit Individual Infantil de bitlles catalanes, i el nivell de joc dels joves bitllaires fa preveure un molt emocionat final de competició. Més de 70 nois i noies de les categories infantil, alevina i benjamina, participen en aquesta competició, representant a 13 clubs de tot Catalunya.


Pel què fa a les categories masculines, Jordi Monfulleda de la Penya del Bistec de Tordera, és el primer classificat dels jugadors infantils, amb una mitjana de 69,13 punts per partida. Segon i tercer són Guiu Pla (la Penya del Bistec), i Abel Viladrich (Olius). Bernat Puigpinós (Olius) és el millor aleví i millor bitllaire de la competició amb 74,88 punts de mitjana, seguit d’Àlex Berrocal (Alls Secs Piquen), i Ferran Casas (Olius). Ramon Vilaseca (Olius), és el millor benjamí, amb una mitjana de 65,75 punts, seguit de Jordi Segalés (Somiserem del Ges), i Aran Badia (Olius).

Carla Muntada (Olius), és la primera classificada en categoria infantil femenina amb una mitjana de 68,83 punts, seguida de Judith Ruiz (Llofriu), i Maria Rodríguez (la Penya del Bistec). En categoria alevina, Laia Riu (Fartucs Bitlles), encapçala la classificació amb 60,50 de mitjana, seguida de Mar Lleixà i Inés Ventura (la Galera). Noa Viladrich i Claudia Muntada (Olius), són les dues primeres de la categoria benjamina, seguides en tercera posició per Tània Martínez (Perelló).


Les dues jornades que queden de competició se celebraran els caps de setmana 23/24 d’abril i 14/15 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El jovent de la Sénia va competir a la Galera. Carla Muntada (Olius), lidera la classificació infantil femenina


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades