HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT – EN MARXA ELS SETZENS DE FINAL  (22.03.2022)
     
 

Ja s’han disputat alguns dels enfrontaments de l’eliminatòria de setzens de final de la  divuitena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, amb majoria de victòries dels equips visitants i només dues dels equips locals: Salomó i Emmurallats, jugant a casa, van derrotar al Guinardó i a Sant Martí Sarroca respectivament.


La Penya del Bistec va vèncer a les pistes de la Galera, mentre que Termites Llefià ho feia a l’Albagés. El Nayox Tàrrega va superar a Can Folguera en el duel disputat a Santa Perpètua de Mogoda, l’equip del Perelló vencia a domicili a l’Olius i el Bellpuig va protagonitzar la sorpresa de la jornada guanyant a Collsuspina al potent equip del Vic Bitlles.


La pluja caiguda durant el cap de setmana a la Selva i el Baix Empordà va fer ajornar els enfrontaments entre Retal Gaserans – Alls Secs Piquen, Vilabrú – Raimat i Llofriu – Perxa d’Astor. Tots aquests partits es disputaran properament, abans de la celebració de l’eliminatòria de vuitens de final el cap de setmana 7/8 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: la Galera – Penya Bistec. Olius – Perelló. Emmurallats – St. Martí Sarroca. Can Folguera – Tàrrega. L’Albagés – Termites Llefià


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades