HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SWEETRADE B CAMPIONS DE LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ  (04.04.2022)
     
 

Aquest diumenge l’equip B del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, format per Enric Carrió, Jordi García, Joan Piqué, Xavier Piqué, Andrés Sanz i Rubén Sanz s’ha proclamat campions de Lliga Catalana de primera divisió amb un total de 134 punts.


L’equip vallesà va seguir una bona estratègia per aconseguir els punts en els enfrontaments més complicats i va superar a l’equip A de Tomahawk Bowling Club de Bellvís per 6 punts, el conjunt lleidatà format per, Luis Cañete, Luis Reynolds, Estefan Solé, Daniel Villarroya i Cristian Zueco, assoleixen l’ascens a la divisió d’honor, atesa la incompatibilitat en la que es troba el Swetrade per tenir un equip a la màxima divisió.


El Granollers A també aconsegeix l'ascens directe a la divisió d'honor, mentre que el Joventut Al-Vici B, haurà de disputar la final de permanència que es disputarà el proper 22 de maig a les pistes de Bowling Splau de Cornellà.


Pel que fa als resultats individuals, Luis Cañete de Tomahawk ha estat el millor de la lliga amb una mitjana de 193,52, seguit del company d’equip Cristian Zueco amb 191,76, i Pere Tusquellas del CB Granollers amb 191,11 de mitjana. Cristian Zueco va ser el millor de la jornada de diumenge que es va jugar a les instal·lacions de  New Park Vallès de Terrassa, amb 2005 pals, la millor partida la va assolir en Daniel Villarroya 255 pals.


http://www.fcbb.cat/competicions_lligacat.asp


Foto: Sweetrade B


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades