HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – PARTIDES DE RÈCORD DEL NAYOX TÀRREGA  (05.04.2022)
     
 

La jornada 11 de la Lliga Catalana de bitlles – 3a de la segona fase – serà recordada per les extraordinàries partides del Nayox Seat Tàrrega en el seu enfrontament contra la Penya del Bistec. La primera partida va acabar amb un ajustat 317 a 313 a favor dels de la capital de l’Urgell, i en la segona, l’equip local va aconseguir la millor partida de la història de la competició (amb 4 bitllaires per equip), i es va imposar per un contundent 335 a 287.


En la lluita pel títol de Lliga, els Alls Secs Piquen continuen en primera posició, per davant del Nayox Tàrrega, després de derrotar en dues ajustades partides al Siuranenc d’Horta (301-298 i 306-292), que de moment és tercer en el Grup pel Títol de la Lliga Catalana..


Vall-llobrega i Olius també van protagonitzar un duel d’alt nivell en la lluita per la 5a posició de la Lliga. Tots dos equips van aconseguir guanyar una partida, 310 a 284 pels gironins en el primer enfrontament i 297 a 310 pels del Solsonès en el segon. Encara en aquest grup, el Igualada va superar amb comoditat a la Galera i es manté ferm en el segon lloc, darrera del Vall-llobrega.


La propera jornada de lliga se celebrarà el cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig, després de l’aturada de Setmana Santa i de la disputa de la 5a jornada dels Circuits Individuals del 23 i 24 d’abril


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tàrrega, Viladecans, Vall-llobrega i Fogars de la Selva, entre d’altres localitats, van acollir partides de la 11a jornada de la Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades