HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CONCENTRACIÓ A IGUALADA DE LA SELECCIÓ DE BOWLING SIX  (13.04.2022)
     
 

El passat dissabte 9 d’abril, part dels joves bitllaires que formen la Selecció Catalana de Bowling Six, es van trobar a Igualada per començar a preparar la seva participació a la 3a Copa Intercontinental, que se celebrarà a Guatemala la segona quinzena del mes de juliol. El bon ambient va presidir la trobada, on hi van faltar alguns bitllaires seleccionats que en aquests moments es troben fora de Catalunya per diferents motius.


La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, senyora Patrícia Illa no es va voler perdre l’entrenament de la selecció i va recolzar amb la seva presència tota la tasca de promoció de les bitlles catalanes que duu a terme la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


El vicepresident de la federació, Abel Sensarrich va aprofitar l’acte per lliurar un joc de bitlles al C.B. Igualada, representat pel seu president Salvador Gil, agraint d’aquesta manera la tasca d’aquest club en favor de les bitlles catalanes i el seu compromís amb totes les activitats que organitza la FCBB. Recordem que el club igualadí va organitzar la temporada passada el Campionat de Catalunya de Clubs i que el proper 8 de maig acollirà la última jornada de la primera Lliga Catalana Infantil.


Foto: D’esquerra a dreta: Ernest Giralt, Abel Sensarrich, Jordi Santamaria, Salvador Gil, Biel Poch, Patrícia Illa, Mariona Trullols, Marta Solé i Nil Solé a les pistes del C.B. Igualada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades